Šioje svetainėje naudojami slapukai

Informuojame, kad tam tikrų slapukų naudojimui reikalingas Jūsų sutikimas. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Skaityti privatumo politiką.

APIE MUS

Backstage Roasters: žvilgsnis į kavos pasaulio užkulisius

Backstage Roasters, kavos gurmanams atpažįstama ir Backstage Cafe pavadinimu – kavos skrudykla Betono fabrike bei kavinė, šiandien įsikūrusi jau trijose lokacijose: Naujamiestyje, T. Ševčenkos gatvėje, Vilniaus senamiesčio širdyje – Vokiečių gatvėje, bei ikona tapusiu kinoteatru Skalvija – A. Goštauto gatvėje.

Kava verslui

Kelionė nuo pirmųjų eksperimentų iki kavos puodelio, kuriuo galite mėgautis šiandien, prasidėjo dar 2017-aisiais, magišku kavos aromatu pripildytame lofte. Įkūrėjus Ievą, Vytenį bei Robertą vienijo ne tik meilė šiam gėrimui, bet ir fotografijos sritis. Joje, kaip ir kavos pasaulyje, netrūksta kūrybiškumo, bendravimo bei estetikos – galbūt dėl to mums taip svarbu atskleisti, kas kavos pasaulyje slypi už kadro.

Backstage Roasters
  • Puoselėjame kavos kultūrą

    Mes tikime, kad rūšinė kava yra kur kas daugiau nei gėrimas. Tai – visos kavos kultūros dalis, kurioje svarbūs ne tik turtingi rūšinės kavos skoniai ar jos paruošimo būdai, bet ir glaudžios bendruomenės jausmas, naujausios tendencijos bei mus supanti aplinka. Backstage Roasters komanda siekia vieno tikslo – kad kavos pasaulis būtų žingsneliu arčiau jūsų! Kviečiame pasimėgauti rūšinės kavos puodeliu jaukioje Backstage Cafe kavinėje ar savo biuro aplinkoje, o teikiantiems pirmenybę namų komfortui, siūlome platų rūšinės kavos asortimentą mūsų elektroninėje parduotuvėje. Kavos subtilybes norisi pažinti dar artimiau? Kavos degustacija – Backstage Roasters organizuojamos edukacijos, skirtos norintiems ne tik paragauti, bet ir sužinoti bei išmokti.

  • Mūsų filosofija

    Ilgalaikiai santykiai. Backstage Roasters tikslas – ne tik aukštos kokybės rūšinė kava, bet ir jos sklandus kelias iki galutinio vartotojo. Esame kavos tiekėjai Lietuvoje, tačiau tam, kad geriausius skonius galėtumėte pristatyti Jums, nuolat bendraujame ir puoselėjame draugystes su kavos augintojais, eksportuotojais bei importuotojais visame pasaulyje. Mums svarbu palaikyti ryšį su visomis grandimis kavos tinkle – tik taip galime užtikrinti aukščiausius kokybės standartus bei teisingą kainą.

    Dėmesys naujovėms. Niekuomet neatsiliekame nuo kavos pasaulio tendencijų, nes Backstage Roasters skrudyklą kas mėnesį pasiekia nauji žaliavų mėginiai. Susipažinę su naujienomis, kurių kartais degustuoti tenka net kelias dešimtis, kruopščiai atrenkame tai, kas verčiausia jūsų dėmesio.

    Ambicingas kolektyvas. Backstage projektą vairuoja kolektyvas, kuriam nesvetimos kūrybiškos idėjos ir entuziazmas. Dirbame gausioje komandoje, kurios kiekvienas narys atsakingas už atskirą sritį. Šis darbo principas mums padeda reaguoti greičiau, tobulėti sparčiau, o klientams pristatyti tik kruopščiai patikrintą asortimentą.

    Tvarumas. Visi Backstage Roasters produktai (rūšinė kava, šviežiai skrudintos kavos pupelės) parduodami tvariose pakuotėse. Tvarumo idėjų nepamirštame ir Backstage Cafe kavinėje – čia galite pasivaišinti kava, patiekiama tvariuose puodeliuose.

Kavos profesionalai

Backstage Roasters komanda