Šioje svetainėje naudojami slapukai

Informuojame, kad tam tikrų slapukų naudojimui reikalingas Jūsų sutikimas. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Skaityti privatumo politiką.

  • Cafec Abaca filtrai 100 vnt.
Cafec Abaca filtrai 100 vnt.
9.00

Cafec Abaca filtrai.

Pakuotėje: 100 vnt

Tinka visiems skrudinimo tipams.

Abaca išvertus iš filipinų kalbos reiškia pluoštinį bananmedį, o tiksliau – patį pluoštą, iš kurio galima gaminti skirtingus produktus.

Pamėgtas profesionalų

Šie filtrai išsiskiria savo savybėmis iš kitų – Abaca pluoštas yra keturis kartus stipresnis nei popieriaus filtras ir du kartus plonesnis. Būtent dėl šių savybių, Cafec sukūrė geresnę ir tvaresnę gamybos technologiją.

AUKŠČIAUSIA KOKYBĖ

Cafec Abaca

KIEKVIENO NAMAMS

ABACA+

Cafec Abaca+ filtrai yra skirti įvairaus skrudinimo kavoms.

Popierinės bangelės padeda palaikyti tolygesnį vandens pralaidumą ruošiant kavą, o jų tankumas užtikrina kokybišką kavos filtravimą viso proceso metu.

Ženkliukas “+” reiškia, jog šie filtrai – aukštesnės kokybės ir skirti profesionalams, tačiau tinkami naudoti ir namuose.

Rekomenduojame šiuos filtrus visoms mūsų kavoms.

Cafec filtrai - tai unikalus produktas

Apie kavą dažnai sakoma, jog apie 95% kavos skonio sukuriama ją skrudinant, tačiau dažnai pamirštama, jog ruošimo greitis ir vandens temperatūra nusako jos intensyvumą ir rūgštumą arba kartumą.

Shigeji Nakatsuka, Cafec įkūrėjas, daug metų ruošė kavą namuose ir visuomet mąstė kaip išgauti geriausią skonį tokiomis sąlygomis.

Būdamas įsitikinęs, jog atsakymas slypi kavos filtro popieriuje, jis ilgai studijavo popieriaus konstrukciją, kol galiausiai sukūrė tris skirtingus filtrus trims skirtingiems kavos skrudinimams – šviesaus, vidutiniško ir tamsaus.

Cafec filtrai – tai unikalus produktas, pasižymintis popieriaus kokybe ir įtaka kavos skoniui jos ruošimo metu.

PAKLAUSKITE - PADĖSIME